2012. február 3., péntek

Elvonultak a sötét felhők...

Úgy tűnik, bár nem akarom lekopogni, lassan eltűnnek a sötét felhők -minden értelemben -a fejem fölül. Tegnap még egész nap szakadt a hó, plusz 10 centi esett, úgyhogy tényleg elértük a közel FÉL MÉTERES állapotot, de hála az útkarbantartóknak, tisztítóknak, minden sima és szépen járható.

Ma reggelre még a felhők is eltűntek, s gyönyörű szépen ki is sütött a nap! :) Nem kell mondanom, hogy a felhők   Magyarország felé vonultak...úgyhogy ott gyülekeznek és várják a sípszót, mikor is otthon leszakadhat végre az ég, s kissé elkésve, de a hó betemeti kishazánk egyes településeit!
:)

Nem akarok gonoszkodó lenni, így hát abbahagyom. Végezetül csak annyit, hogy elméletileg tegnap lett volna az első olasz tanfolyamos órám, ami az olasz szokásokhoz méltan elmaradt. Hogy miért? azt a mai napig mi se tudtuk! Utólag kiderült, azért, hogy az embereknek ne kelljen a szörnyű időjárási és közlekedésbeli nehézségekkel valamint a borzasztó útviszonyokkal megküzdeniük. Tehát: Hószünet van jövő hét hétfőig mindenhol!





2 megjegyzés:

  1. köszi, megérkezett...
    bár a fél méterre még várni kell... pedig akkor lehetne snowboardozni

    VálaszTörlés
  2. :)
    Öcsémmel beszéltem ma, azt mondta ma is esik. Tudtommal újabb nagy havazásra kell számítani felétek. Bár, az utat takarítják-jószerrel, úgyhogy, ha snowboardozni támad kedved, menj az Alpokba, vagy ahol voltál.

    VálaszTörlés